Robert Jensen: ‘Geen chemie met Bridget Maasland’

Foto: Kastermans FotografieRobert Jensen nodigt Bridget Maasland niet snel nog eens uit voor zijn talkshow op RTL 5. De talkshowhost heeft geen goede herinneringen aan haar laatste bezoek. “Ik krijg het altijd koud van haar. Vorig jaar kwam ze eens in mijn programma langs. De opnames liepen anderhalf uur uit omdat mevrouw in de ‘make-up’ zat. Belachelijk! Je installeert een nieuwe keuken in anderhalf uur. Je vliegt naar Barcelona in anderhalf uur, maar anderhalf uur om er een beetje uit te zien?“, aldus Jensen.

Jensen vond het overdreven dat Maasland het publiek zo lang liet wachten. “Op een gegeven moment was ik het zat, ben naar haar op zoek gegaan en inderdaad, daar zat ze in de make-up-stoel. Ik heb in mijn hele leven nog nooit zoveel föhns tegelijkertijd bezig gezien. Het geluid van de Formule 1-race in Monaco is een triangelconcert vergeleken met Bridget en haar föhns.

De RTL 5-presentator kreeg de volle laag van zijn tv-collega. “Nadat ik haar – op de mij zo bekende warme manier – begroette, moest ik een kwartier aanhoren wat mevrouw niet goed vindt aan mijn programma’s en wat wel. Dit soort recensies interesseert me echt van heel weinig mensen, zij is daar zeker niet één van. Knarsetandend hoorde ik het maar aan, want het publiek zat in de studio te wachten.”

Het gesprek in de studio verliep al niet veel beter. “Het ging niet echt soepeltjes aangezien ik bij mijn eerste vraag een klodder speeksel in haar richting afvuurde. ‘Je spuugt gewoon’, zei Bridget ijzig. ‘Ja, ik krijg ook altijd zo’n droge bek als ik jou zie’, antwoordde ik.

Laten we het er maar op houden dat er geen chemie is tussen ons“, besluit Jensen in Spits.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen