Twijfels over nieuw seizoen ’t Schaep

Foto: KRODe makers van de KRO-serie ’t Schaep twijfelen of ze een vierde seizoen van de muzikale dramaserie willen maken. Na ’t Schaep met de 5 pooten in 2006 en ’t Vrije Schaep in 2009, gaat zondagavond op Nederland 1 het derde en mogelijk laatste seizoen van start: ’t Spaanse Schaep. “We bekijken het per keer. Ons doel is om op het hoogtepunt te stoppen. Ik denk dat dat nu is, maar je weet niet wat er gebeurt als de serie weer enorm gaat scoren“, zegt regisseur Frank Krom in Televizier.

Acteur Pierre Bokma heeft ook zijn vraagtekens bij een eventueel vervolg. “In eerste instantie dacht ik: dit doe ik één, hooguit twee keer. Toch sta ik er weer. Ik sta niet meteen te juichen bij de gedachte aan nog een seizoen, maar wijs het ook niet af.

’t Schaep verhuist in het derde seizoen van de Hollandse kust naar de Spaanse costa. Lukas (Marc-Marie Huijbregts) vertrok voor de liefde naar Spanje en begon er een hotel. Als zijn Amsterdamse vrienden erachter gekomen dat de romance over is en het hotel geen succes is, schieten ze hem te hulp.

De eerste aflevering van ’t Spaanse Schaep is om 21.20 uur op Nederland 1, direct na een terugblikaflevering van kijkcijferkanon Boer Zoekt Vrouw.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen