Gerard verheugt zich op Sterren Dansen op het IJs

Foto: SBSGerard Joling verheugt zich op de terug- keer van Sterren Dansen op het IJs. Het programma keert in januari na ruim drie jaar terug op de buis bij SBS 6. Het is de eerste tv-klus voor Joling sinds hij afge- lopen zomer oververmoeid raakte. “SBS 6 heeft me gevraagd voor een nieuwe Sterren Dansen Op Het IJs. Daarmee gaan we eind januari beginnen“, zegt de zanger in De Telegraaf. “Nu ik meer tijd heb wil ik me ook meer met de inhoud van de programma’s bemoeien. Nieuwe jury, topkandidaten.

Joling verdween in augustus van het ene op het andere moment van het tonel. “Toen zou ik met Beau die Zaterdagavondshow doen. Daarin had ik echt heel veel zin. Ik ben dol op Beau. Hij liep door mijn huiskamer met zijn handen in de lucht en riep: ‘Wat kunnen we doen om je op te vrolijken? Je hebt hit na hit, je programma’s zijn allemaal hits. Wat kunnen we doen?’ Maar ik wist het ook niet“, zegt Joling.

Hij trok zich terug uit de zaterdagshow en nam maandenlang rust. Nu is hij weer fit. “Ik werkte mij zeven dagen in de week drie slagen in de rondte en ’s nachts probeerden ze in te breken bij mij thuis. Het speelde allemaal mee. Maar ik ben er weer, en heb er weer zin in. Inderdaad, Geer heeft er weer kracht voor!

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen