Raoul Heertje neemt gas terug

Foto: VPRORaoul Heertje zal in december, anders dan aangekondigd, niet alle afleveringen van VPRO’s Wintergasten presenteren. Hij geeft twee van de drie afleveringen uit handen. Dat heeft de VPRO bekendgemaakt. Heertje neemt gas terug. “Na het succes van vorig jaar met Raoul als interviewer van Wintergasten, was het de wens van de VPRO en Raoul de editie van 2010 weer in zijn geheel te doen. Helaas bleek dat door privéom- standigheden voor Raoul niet haalbaar“, legt een zegsvrouw uit.

Wintergasten zal dit keer worden gepresenteerd door drie presentatoren. Heertje krijgt hulp van Leon Verdonschot en Roel Bentz van den Berg. Ieder bezoeken zij een internationale gast en ondervragen hen aan de hand van film- en televisiefragmenten.

Overigens is het niet ongebruikelijk dat Wintergasten door verschillende interviewers wordt gemaakt.  De eerste twee seizoenen, toen het programma nog Wereldgasten heette, namen zes tv-interviewers ieder een interview voor hun rekening. “We grijpen dit jaar weer terug op die traditie“, aldus de VPRO-woordvoerster.

Wintergasten is vanaf 20 december weer te zien op Nederland 2.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen