Bert van der Veer: ‘Popstars veel te traag’

Bert van der Veer wijt de lage kijkcijfers van Popstars aan het gemis aan tempo in het programma. SBS 6 begon pas na vier maanden met de liveshows. “Het is veel en veel te traag en door al die ein- deloze voorrondes lijkt het wel of er nooit een winnaar zal worden uitgeroepen. Het programma is in mijn gevoel al vorig jaar begonnen. En ik mis Gerard Joling. Die twee beschaafde blondines Nance en Tooske. Het zou toch merkwaardig zijn als daar iets verrassends uitkwam“, zegt hij in De Telegraaf.

X Factor-jurylid Eric van Tijn leeft mee met de makers van Popstars. “Het is tragisch om dat programma zo te zien wegkwijnen. Er wordt echt een mooie show neergezet. Henkjan Smits is een vriend van me en ze werken daar net zo hard als bij The Voice. Ze zouden alleen elke keer een liveband moeten inzetten. Dat maakt het levendiger. En het is jammer dat Gerard Joling ontbreekt. Je mist zijn gedol met de kandidaten.

De eerste liveshow van Popstars trok afgelopen maandag 689.000 kijkers naar SBS 6. Daarmee was het de slechtst bekeken live-uitzending van het programma ooit.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen