Robert Jensen en Johan Derksen ruziën tijdens opnames

De opnames van de talkshow Jensen! met als gast Johan Derksen zijn pittig verlopen. Dat schrijft Robert Jensen in zijn column in Spits. De uitzending van komende donderdag belooft volgens Jensen een spannende te worden. “Het is vanaf de eerste seconde vuurwerk. Ik krijg even te verwerken van meneer dat hij er liever niet was geweest, dat Jensen! niet zijn favoriete programma is en dat mijn publiek die avond bestaat uit doorgesnoven Breezersletjes“, aldus de talkshowhost.

Jensen pakte Derksen gelijk terug. “Mijn reactie op zo’n moment is er een van stille euforie. Let the games begin! Ik gooi er in dat hij er weer smerig uitziet en dat het lijkt alsof zijn vrouw de etensresten in zijn snor bewaart.”

De talkshowhost heeft lovende woorden voor het gezicht van Voetbal International. “Johan Derksen is wat mij betreft een van de leukste Nederlanders. Het is ook een van de meest geschifte Nederlanders. Hij is een van de grappigste en ook een van de meest verzuurde Nederlanders. Ik hoop dat hij blijft zoals hij is: een uniek mens. Daar zijn er veel te weinig van in ons land.”

Jensen! met Derksen is donderdag te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen