Nance: ‘Te veel auditie-afleveringen Popstars’

Foto: Nick van OrmondtNance denkt dat de kijkcijfers van Popstars momenteel zo laag zijn, omdat SBS 6 te lang auditie-afleveringen heeft uitgezonden. Na ruim vier maanden start SBS maandag pas met de liveshows. “Ik denk niet dat het alleen door The Voice of Holland komt. Ik denk dat we minder selectierondes moeten hebben. Voor mijn gevoel duurde dat te lang“, zegt Nance in Metro. “Dat er minder mensen kijken is balen. Ik denk dat Popstars meer kijkcijfers verdient want wij maken het met zóveel liefde.

Volgens Nance hakt de media behoorlijk in op Popstars, dat maandag een laagterecord noteerde met slechts 610.000 kijkers. “De media walsen eroverheen met ‘wooh, het gaat slecht’, maar er zijn veel mensen achter de schermen die je nooit ziet en die ontzettend hard werken. Het is jammer dat zij nu geen waardering krijgen.

De presentatrice verwacht dat Popstars met de start van de liveshows meer kijkers zal scoren. “Ja, gevoelsmatig wel. Mensen vinden de liveshows erg leuk. Maar ik zeg niet dat de kijkcijfers meteen drie miljoen worden. Dat geloof ik nooit.

Popstars is maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen