NCRV stopt met Villa Felderhof

Foto: NCRVDe NCRV stopt na veertien jaar met Villa Felderhof. Het programma is te duur om voort te zetten. Dat heeft de NCRV vrijdag laten weten. In de laatste uitzending op 27 december laat Felderhof zich inter- viewen door Joris Linssen. “Met deze bijzondere aflevering nemen we eervol afscheid van Villa Felderhof“, zegt Gijs van Beuzekom van de NCRV. “De NCRV is Rik veel dank verschuldigd. De vele programma’s die hij heeft gemaakt wa- ren succesvol en hebben onvergetelijke televisie opgeleverd.”

De eerste uitzending van Villa Felderhof was in 1996. Hij ontving gedurende veertien jaar bijna 200 gasten in zijn villa aan de Côte d’Azur. “Eén van de afleveringen die nog steeds het meest tot de verbeelding spreekt, is de uitzending met Majoor Bosshardt en Herman Brood. Maar ook de legendarische programma’s met Pim Fortuyn, Frédérique Huydts, André Hazes, Jan Smit, Jos Brink en vele anderen liggen bij velen nog in de herinnering“, zegt een woordvoerster van de NCRV.

Felderhof zal in de laatste aflevering op 27 december terugblikken op de geschiedenis van Villa Felderhof. Ook bezoekt hij de bekende plekken in Saint-Tropez die hij met zijn logés aandeed en het decor vormden van het programma.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen