Jan de Hoop boos weg bij Koffietijd

Jan de Hoop stopt met zijn rubriek in Koffietijd. Hij is boos op de redactie. Dat vertelde De Hoop vrijdag op Q-music. De Hoop was sinds oktober elke vrijdag te zien in de ochtendshow met ‘Jans keek op de week’, maar donderdag werd hij afgebeld. “Ik vind het zo respectloos. Ik doe het gratis. Ik ben ervoor gevraagd, heb het niet aangeboden. Ik probeer er iets leuks van te maken, ben de hele week bezig leuke dingen te verzamelen en dan hoor je de avond voor uitzending dat er geen tijd is.”

De Hoop bereidt zich elke week grondig voor op zijn rubriek. “Dan zoek ik bijzondere berichtjes uit de kranten op, zoals over de KLM die naar de ruimte gaat. Dan bel ik met de KLM en bereid ik het item voor.”

De nieuwslezer is klaar met Koffietijd. “Ik was anderhalf uur bezig geweest om me voor te bereiden en dan belt een jongeman van Koffietijd mij gisterenavond op dat ze maar twee minuten de tijd hadden en ze er maar van uit waren gegaan dat ik daarvoor niet wilde komen. Ik zei: ‘Dan wil ik eigenlijk helemaal niet meer komen’.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen