Boszhard heeft ‘extreem ontwikkeld inlevingsvermogen’

Foto: NTRCarlo Boszhard heeft een extreem ontwikkeld inlevingsvermogen en kan daarom zo goed imiteren. Dat blijkt uit uitgebreid onderzoek dat Boszhard liet doen voor het nieuwe NTR-programma Pavlov, zegt presentator Jack Valkering in De Telegraaf. De beelden zijn donder- dag te zien op televisie. “Carlo heeft een extreem ontwikkeld inlevingsvermogen en kan zich verbluffend goed verplaats- en in andere personages. Hij was, tot zijn verbazing, zelfs de taal- en spraak- computer de baas.

In Pavlov wordt elke week het talent van een andere BN’er onderzocht. Om Boszhards imitatietalent te onderzoeken, onderging hij vele tests. “We hebben gesproken met zijn ouders, vriend, broer en zijn collega’s Paul de Leeuw en Irene Moors en verder hebben we hem onderworpen aan allerlei beproevingen en wetenschappelijke tests, waaronder een breinscan“, zegt Pavlov-presentator Valkering.

Valkering: “Klap op de vuurpijl was voor mij de dialectproef, waarbij Carlo zich in no time een compleet verzonnen dialect eigen maakt. Om het verschil aan te geven deed ikzelf ook mee. Als je mij zag klooien, het ging echt voor geen meter.

Pavlov is om 20.55 uur te zien op Nederland 3.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen