Cynthia Abma presenteert nieuwe ochtendshow RTL 4

Cynthia Abma (foto) gaat een nieuw ochtendprogramma te presenteren voor RTL 4. Vanaf 2 februari is het lifestyleprogramma 4ME elke maandag en vrijdag om 10.25 uur te zien. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Elke uitzending ontvangt Cynthia een bekende gast in de 4ME-studio, die meepraat over het centrale onderwerp gezondheid en alles wat daarmee te maken heeft, zoals eten, bewegen, verzorgen en verbeteren. Zo is in de eerste aflevering van 4ME Erica Terpstra te gast.

Erica Terpstra’s boek ‘Help Ik Val Af’ staat momenteel hoog op de bestsellerslijst en het spreekt voor zich dat deze voormalig zwemkampioene en voorzitter van de NOC*NSF veel affiniteit met sport en gezondheid heeft. Andere gasten die Cynthia ontvangt in ‘4ME’ zijn onder anderen: ex-wielrenkampioene Leontien van Moorsel, die op feel fit expeditie gaat door Nederland, zanger Peter Beense, die herstellende is van zijn maagbandoperatie en ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’-acteur Mark van Eeuwen.

In de rubriek ‘Eten’ kookt topkok René een gezonde maaltijd die ook makkelijk zelf is te bereiden. In de rubriek ‘Verbeteren’ laat dokter Leo Peter van der Weij, zelf plastisch chirurg, niet alleen zien wat de mogelijkheden zijn, maar wijst ook op de risico’s. In de rubriek ‘Verzorgen’ neemt een kijker plaats in de stoel van vaste ‘4ME’-visagist Mari van de Ven voor een bijzondere makeover.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen