Topkok Ramon Beuk met programma bij NCRV

Topkok Ramon Beuk krijgt in januari een eigen programma bij de NCRV op Nederland 2. In ‘Terug naar mijn Roti’, zoals de tv-reeks heet, zal te zien zijn hoe Beuk na dertig jaar teruggaat naar zijn geboorteland Suriname. Dat heeft de NCRV woensdag laten weten. Beuk was vier jaar toen hij met zijn familie uit Paramaribo vertrok. Op zijn elfde ging hij nog eenmaal terug naar Suriname. Nu is hij 39. “Ik wilde ooit weer een keer naar mijn geboortegrond terug en dít is het moment“, zegt Beuk.

De NCRV spreekt van een culinaire ontdekkingsreis. “Terug naar mijn Roti is een persoonlijke zoektocht vol impressies, emoties en intieme ontmoetingen. Al reizend, etend en kokend neemt Ramon de kijker mee op een culinaire ontdekkingsreis door zijn Suriname. Hij dringt door tot de ziel van het land, zoals alleen een echte Surinamer dat kan“, zegt een persvoorlichter van de omroep.

Terug naar mijn Roti gaat op dinsdag 4 januari om 19.25 uur van start op Nederland 2. Naast de tv-reeks verschijnt in februari ook een gelijknamig kookboek.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen