Gordon treedt op in tv-show Sta Op Tegen Kanker

Gordon verzorgt woensdag een optreden in de grote benefietshow Sta Op Tegen Kanker op Nederland 1. Het is zijn eerste grote televisieklus sinds het overlijden van zijn moeder vorige maand. “Het zal het moeilijkste optreden worden uit mijn carrière“, zegt Gordon in De Telegraaf. Het optreden van Gordon in de AVRO- show stond al geruime tijd gepland. “Het was eigenlijk de bedoeling dat m’n moe- der mee zou gaan naar dit programma en ik dan een eerbetoon aan mijn vader zou zingen.”

De zanger vindt het belangrijk om zijn medewerking aan het programma te verlenen. “Omdat mijn ouders begin jaren negentig de diagnose longkanker kregen, was de link met het programma gauw gelegd. Nu zing ik het liedje voor hun tweeën. Samen met mijn mannen van Los Angeles The Voices, die ook op haar begrafenis meezongen, want alleen had ik dit niet aangedurfd.”

In Sta Op Tegen Kanker, het laatste programma van Ruben Nicolai bij de AVRO, binden bekende Nederlanders de strijd aan tegen kanker. Veel BN’ers zitten in het telefoonteam, vertellen een openhartig verhaal of verzorgen een optreden. Zo zijn onder meer Albert Verlinde, Angela Groothuizen, Linda de Mol, Louis van Gaal, Marco Borsato en Wendy van Dijk te zien in de uitzending.

Sta Op Tegen Kanker is om 20.30 uur te zien op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen