Maik de Boer nieuw in jury Korenslag

Maik de Boer is nieuw in de jury van de EO-show Korenslag, dat vanaf zaterdag weer te zien is op Nederland 2. De stylist gaat zowel de uitstraling als de kleding van de deelnemende koren beoordelen. Dat heeft de EO dinsdag laten weten. De Boer is volgens de EO een goede aanvulling op de huidige jury, die verder bestaat uit musicus André Bijleveld en vocal-coach Janke Dekker. “Met zijn oog voor uitstraling en styling vult hij de huidige jury fantastisch aan“, vertelt een woordvoerster.

Het nieuwe seizoen van Korenslag kent niet alleen een nieuw jurylid, maar ook een nieuwe presentator. Marc Dik neemt het stokje over van Henny Huisman, zoals eerder al bekend werd. “Ik mag in de voetsporen van een groot presentator treden. Laat de showtrap maar komen!“, zegt hij.

Dit jaar heeft Korenslag vijf voorrondes, waarin steeds drie koren tegen elkaar strijden. Iedere ronde selecteert de jury één koor dat door mag naar de halve finale. Na alle voorrondes voegt de jury daar nog één koor aan toe. Zes koren maken dan kans op de titel ‘Het beste koor van Nederland’.

Korenslag is vanaf zaterdag wekelijks om 19.50 uur te zien op Nederland 2.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen