Telegraaf: ‘Reportage Peter R. de Vries mislukt’

Foto: SBSBert Huisjes, misdaadjournalist bij De Telegraaf, vindt de uitzending van Peter R. de Vries over de confrontatie tussen Beth Holloway en Joran van der Sloot mislukt. Volgens Huisjes was er niet genoeg materiaal voor een tv-reportage. “Hij had natuurlijk gehoopt dat er tijdens de confrontatie tussen Beth en Joran een een gesprek zou ontspinnen, waar hij een leuke aflevering over kon maken. Dat is niet gelukt. Het was een mislukte confrontatie. Dat is het probleem“, aldus Huisjes op Q-music.

Volgens Huisjes kwam de reportage van De Vries bovendien te laat. “We hebben het gras voor de voeten van Peter weggemaaid, dankzij ons grote interview met Joran. Als deze confrontatie was gelukt, dan heb je wel wat. Maar het is niet gelukt.

Huisjes begrijpt dat De Vries de beelden zondagavond toch heeft uitgezonden op SBS 6. “Niet uitzenden zou geen optie zijn, want het was een dure productie. Dan moet er ook een uitzending van komen.”

Tijdens de confrontatie met Van der Sloot kwam Holloway niets nieuws te weten over de verdwijning van haar dochter Natalee. Hij beloofde haar een brief te schrijven.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen