Sharon Kips hoopt op carrièreboost dankzij Popstars

Foto: SBSSharon Kips, de winnares van X Factor 2007, hoopt met haar deelname aan de SBS 6-show Popstars te bereiken dat haar muziekcarrière weer op gang komt. Dat vertelde de 26-jarige Kips maandag in Shownieuws. Kips onthulde maandag in de uitzending van Popstars dat zij schuilgaat achter het masker van ‘Mystery Popstar Rood’. “Ik hoop dat mijn deelname aan Popstars een impuls geeft aan mijn carrière. Dat zeker. De publiciteit is natuurlijk meer dan welkom“, aldus Kips.

Kips deed mee als gemaskerde kandidaat, zodat ze onbevooroordeeld auditie kon doen. “Ik ben blij dat het af is. Het was extra spannend om op te treden met masker. Mijn ademhaling ging snel en je mist toch een beetje persoonlijkheid en uitstraling.”

Dat Kips achter het masker schuilging, had de oplettende kijker weken geleden al door. “Achteraf bleken veel mensen het door te hebben gehad. Ik las het op internet en hoorde het van familie, want die mochten natuurlijk ook niets weten. Niemand mocht het weten, behalve mijn man.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen