Winston Gerschtanowitz backstage bij The Voice

Foto: Studio KastermansWinston Gerschtanowitz is toegevoegd aan het presentatieteam van The Voice of Holland. Hij zal tijdens de liveshows backstage te vinden zijn, om aldaar de reacties van kandidaten te peilen. Dat heeft RTL 4 maandag laten weten. De presentatie op het podium is in handen van Martijn Krabbé en Wendy van Dijk. Zij staan tijdens de live-uitzendingen, net als de kandidaten, voor een publiek van 1.400 mensen. In de eerste liveshow op vrijdag kondigen Krabbé en Van Dijk in totaal 24 acts aan.

De 24 acts zijn verdeeld over de vier teams van Angela Groothuizen, Jeroen van der Boom, Nick & Simon en Roel van Velzen. De liveshows gaan van start met twee van de vier teams, namelijk die van Van Velzen en Nick & Simon. De teams van Angela Groothuizen en Jeroen van der Boom komen de week erna in actie.

Dit verloop wordt aangehouden tot aan de feestdagen in december, als The Voice de Heineken Music Hall in gaat met speciale concerten van de kandidaten. Op vrijdag 6 januari is de show weer op televisie en vanaf deze kwartfinales geven alle vier de teams elke week acte de présence. De grote finale is op vrijdag 21 januari.

De kijker kan tijdens de liveshows meebeslissen over het lot van de kandidaten door te bellen of sms-en. Per coach zijn de twee talenten met de meeste stemmen van de kijker zeker van een vervolg in het programma. Daarna moet elke coach één van zijn overige kandidaten naar huis sturen. Deze beslissing is een half uur na het laatste optreden te zien in The Voice of Holland: the results.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen