Nieuw decor voor Miljoenenjacht

Foto: Roy BeuskerHet RTL 4-programma Miljoenenjacht met Linda de Mol krijgt een nieuw decor. Ook worden er een aantal nieuwe spellen toegevoegd an de tv-show van de Postcode Loterij. Dat heeft RTL 4 maandag laten weten. De nieuwe serie afleveringen van Miljoenenjacht gaat zon- dagavond in première. “De succesvolle RTL 4-spelshow is dit seizoen nog spannender door nieuwe spelelementen, waarbij parate kennis en snel reageren allesbepalend zijn“, aldus een woordvoerster van RTL.

Nieuw dit seizoen is dat de wijk waar de finalist van Miljoenenjacht woont, hetzelfde bedrag wint als de finalist zelf. “De wijkgenoten dingen dus automatisch mee naar een geldbedrag dat kan variëren van 1 eurocent tot 5 miljoen euro en zij mogen dit naar rato verdelen.”

De 500 kandidaten die in Miljoenenjacht strijden om een finaleplaats zijn voortaan afkomstig uit tien wijken uit het hele land. “Elke afzonderlijke wijk vertegenwoordigt een postcodegebied in Nederland. In vier spannende spelrondes wordt uiteindelijk één finalist geselecteerd.”

Miljoenenjacht is zondag om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen