Xander de Buisonjé wil verder met presenteren

Foto: Ferenc LorchXander de Buisonjé wil doorgaan met het presenteren van tv-programma’s. Vorig seizoen was de zanger het gezicht van het NCRV-programma Zij Gelooft In Mij, waarin ex-gedetineerden op zoek gingen naar een partner. Nu staan er nieuwe projecten op stapel. “Ik vond het ontzettend leuk om te doen. Muziek blijft wel mijn hoofdmoot, maar ik denk wel dat ik in de toekomst weer op tv kom. Er lopen een paar dingen, dus ik ga wel weer iets op tv doen“, zei De Buisonjé zondag in Life 4 You.

De afgelopen periode stond de muziekcarrière van De Buisonjé op een laag pitje en was hij voornamelijk vaste gast in veel tv-programma’s. “In de Volumia-periode aten negen mensen echt van onze optredens. Als ik dan een keer werd gebeld door Wie is de Mol, moest ik dat soort leuke dingen altijd afzeggen. Nu kon ik die programma’s wel doen: Ranking the Stars, Just the two of us, 71 Graden Noord en mijn eigen programma Zij Gelooft In Mij.”

Volgens De Buisonjé is het belangrijk om op tv te komen. “Als je het leuk vindt om te gaan potten bakken, dan moet je dat vooral doen. Maar dan zien mensen het niet. Als je in een tv-programma zit, zeggen mensen: ‘Moet je dat wel doen als zanger?’. Maar iedere keer als ik op tv ben, dan trekken de boekingen voor optredens aan.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen