Thomas Berge biecht drugsprobleem op in Boulevard

Foto: Nico Kroon

Thomas Berge biecht dinsdagavond in een exclusief interview met Albert Verlinde in RTL Boulevard op dat hij begin dit jaar heeft geworsteld met een drank- en drugsprobleem. Berge vertelt in het interview onder meer dat hij begin maart een aantal dagen in een kliniek van Keith Bakker is geweest om ‘de terrorist’ in hem onder controle te krijgen. “Ik heb maanden met een loodzwaar geheim rondgelopen en ik ben blij dat ik nu in alle eerlijkheid kan zeggen wat me overkomen is“, zegt hij.

Berge hoopt met zijn interview in RTL Boulevard andere mensen te behoeden voor de gevaren van drugs. “Het was een rotperiode waar we nu een streep onderzetten en ik iedereen wil waarschuwen voor de gevaren van drank en drugs.”

Ook Keith Bakker, onder meer bekend van tv-programma’s, komt aan het woord. “Thomas is in vroeg stadium naar me toegekomen en van een verslaving was absoluut geen sprake, maar als die dit niet tijdig onder ogen had gezien zouden de problemen zijn gekomen. Ik ben supertrots op wat deze jongen heeft gedaan en dat hij vandaag ook nog eens deze stap zet met dit interview.”

RTL Boulevard is om 18.35 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen