DutchView opent studiocomplex Westergasfabriek

Foto: VARAHet studiocomplex van DutchView op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam wordt woensdag feestelijk geopend. De studio’s zijn vanaf maandag de thuisbasis van de VARA-talkshows De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman en de ochtendshow De Ochtendspits van omroep WNL. “De Westergasfabriek ademt een plezierige, creatieve en authentieke sfeer. De locatie is centraal gelegen, er zijn goede parkeermogelijk- heden“, zegt directeur Georgette Schlick van DutchView.

In het 1300 vierkante meter tellende complex, de zogenaamde Zuiveringshal Oost, zijn twee permanente studio’s van circa 190 vierkante meter te vinden en is er ruimte voor de inrichting van tijdelijke studio’s. “DutchView Studio Westergasfabriek biedt unieke extra’s zoals de mogelijkheid tijdelijke studio’s in te richten en  openluchtpodia te creëren. Dit betekent dat we onze klanten nog meer te bieden hebben“, zegt Schlick.

Maya Meijer-Bergmans, eigenaar en mede-directeur van de Westergasfabriek, heeft het monumentale pand uit 1885 in drie maanden omgebouwd zien worden tot het studiocomplex. “DutchView Studio Westergasfabriek past als geen ander binnen ons concept. Duurzaamheid, avontuur en unieke voorzieningen op ict- en media gebied zijn immers onze kracht. De Westergasfabriek is daarom bijzonder verguld met de nieuwe studio“, zegt ze.

DutchView exploiteert op dit moment 17 studio’s verspreid over het Media Park in Hilversum en in Amsterdam.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen