Frits Bom geen fan van Marc-Marie en Beau

Frits Bom is geen fan van het nieuwe tv- programma De Zaterdagavondshow met Marc-Marie & Beau op SBS 6. De oud- presentator van De Vakantieman vindt Beau van Erven Dorens en Marc-Marie Huijbregts een bijzonder slecht duo. “Wie er op het idee kwam dat Marc-Marie Huijbregts en Beau van Ervens Dorens bij elkaar passen, in welke vorm dan ook, moet zwaar worden berispt“, zegt de 66-jarige Bom. “Hopelijk is dit geintje in deze hoedanigheid geen lang leven beschoren.

Bom vindt sowieso dat de tv-show geen duopresentatie nodig heeft. “Hoe verzin je de stijlbreuk om een zaterdagavondshow met traditionele invalshoeken überhaupt te laten verzorgen door twee presentatoren. Daarmee schildert men geen overvloed aan talent, maar juist een tekort eraan.

Er keken 905 duizend mensen naar de eerste uitzending. Een matig kijksucces, vindt Bom. “Men wist zeker dat de show boven de miljoen kijkers zou uitkomen, maar 100.000 kijkers dachten daar anders over.

Over Benidorm Bastards, dat zaterdag van start ging bij concurrent RTL 4, is Bom wel enthousiast. “Voor zolang de voorraad strekt: dit wordt een succesvol blijvertje bij RTL 4. En dat valt nog helemaal niet te zeggen van de zo zwaar gepromote Zaterdagavondshow bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen