Karel van de Graaf terug op tv bij Nederland 2

Karel van de Graaf, bekend van de programma’s EénVandaag en Wie is de Mol, keert in september terug op de buis bij Nederland 2. Voor Omroep MAX en fusieomroep NTR gaat hij de tv-avond ‘Iedereen Kan Internetten’ presenteren. “Hoofdgasten zijn Erica Terpstra en haar kleindochter van 13 jaar en Arend Langenberg met zijn kleinzoon van 9. Zij zijn tijdens de avond de rode draad. Samen, maar ook tegen elkaar, lossen ze een aantal opdrachten via internet op“, laat MAX weten.

Met de thema-avond Iedereen Kan Internetten willen de omroepen ouderen inspireren om “digivaardig en -bewust” te worden. “We laten zien dat internet makkelijk te leren is, voor ieder wat wils te bieden heeft en kan bijdragen aan de kwaliteit van leven.”

Van de Graaf stapte in 2007 op bij de AVRO door een verschil van inzicht over zijn inzetbaarheid. Hij kreeg een ontslagvergoeding van 544 duizend euro mee. “Wij danken Karel van de Graaf voor onze 38-jarige samenwerking en kijken vooral met erkenning terug op veel hoogtepunten“, zei AVRO-directeur Willemijn Maas destijds.

Iedereen Kan Internetten is op 13 september om 20.55 uur te zien op Nederland 2.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen