Beau van Erven Dorens wil door met Shownieuws

Foto: SBS ElvinAls het aan Beau van Erven Dorens ligt, blijft hij Shownieuws presenteren. De presentator is momenteel regelmatig te zien als het gezicht van de Shownieuws Zomereditie, maar hij zou er best voor te porren zijn om ook na augustus door te gaan. “Ik zou er niet tegen opzien. Ik vind het ontzettend leuk om gewoon weer iedere dag live televisie te maken. Dat blijft een feest“, zegt Beau op Radio 538. “Maar het kost wel heel veel tijd als het allemaal samenkomt met de andere projecten op televisie.”

Of Beau daadwerkelijk bij Shownieuws blijft, is nog niet duidelijk. Eind augustus start zijn zaterdagavondshow met Gerard Joling. “Ik weet het nog niet helemaal. Daar ben ik nog niet helemaal over uit. We houden er wel van bij SBS om links en rechts dingen aan één stuk door te veranderen.”

Beau voelt zich bij Shownieuws net zo op zijn plek als bij RTL Boulevard, dat hij jaren presenteerde. “Het is ontzettend leuk. We zijn een beetje op stoom aan het komen. Het is gewoon heel gezellig. De materie is ook niets veranderd. Het gaat nog steeds over Paris Hilton en Lindsay Lohan.”

De huidige Shownieuws Zomereditie bestaat uit afleveringen van 70 minuten. Als SBS het een succes vindt, blijven de afleveringen zo lang. “Ook dat is niet duidelijk. Dat moet de directie beslissen. We hebben een evaluatie gehad en iedereen is tevreden over de lijn die is ingezet. We gaan in ieder geval door tot het eind van de zomer, en dan beslissen ze of we doorgaan ermee, of teruggaan naar de kortere versie.

In juni zei Beau nog niet het nieuwe gezicht van Shownieuws te willen worden. “Ik ga niet Shownieuws presenteren. Dat zie ik eigenlijk helemaal niet zitten.  Ik zeg niet dat ik wel een keer in die hoedanigheid zou willen staan, maar om de presentator van Shownieuws te worden, dat doe ik liever niet. Dat heb ik al zo lang gedaan.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen