SBS 6 brengt huwelijk Wesley en Yolanthe op tv

Foto: Erik MullerSBS 6 is zaterdag te gast bij het huwelijk van TROS-gezicht Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder in Italië. De beelden van het grote driedaagse huwelijksfeest zullen te zien zijn in speciale uitzendingen van Shownieuws. Dat heeft SBS woensdag laten weten. Verslaggever Koos van Plateringen zal vanuit Italië uitgebreid verslag doen van alle gebeurtenissen rond het huwelijk. Bovendien zal Shownieuws-presentator Evert Santegoeds aanwezig zijn bij de inzegening in de kerk.

Volgens Shownieuws is het huwelijk van Wesley en Yolanthe ‘een van de grootste Nederlandse showbizzhuwelijken van dit jaar’. “Het wordt een driedaags feest met veel gasten die worden ingevlogen om zo geen moment te missen van het droomkoppel“, laat de showrubriek weten.

Van Plateringen zal veelvuldig te zien zijn in uitzendingen van Shownieuws op vrijdag en zaterdag. Hij volgt de voorbereidingen, peilt de stemming onder de gasten en vraagt de Italianen naar hun mening over het huwelijk van de sterspeler van de Italiaanse voetbalclub Inter Milaan.

Shownieuws komt dit weekend met een aantal speciale uitzendingen. Op vrijdag brengt de showrubriek van 19.20 tot 20.30 uur een extra lange vroege editie, waarin wordt vooruitgeblikt op het huwelijk. Op zaterdag is om 23.00 uur de special ‘Shownieuws: het huwelijk van Yolanthe en Wesley’ te zien.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen