Gordon: ‘Kort geding tegen HGT belachelijk’

Foto: Nick van OrmondtJurylid Gordon vindt het kort geding dat kandidate Jacqueline heeft aangespan- nen tegen zijn RTL 4-show Holland’s Got Talent ‘belachelijk’. Het kort geding dient om 15.30 uur in Amsterdam. “Ze heeft geen been om op te staan! Alleen al om- dat ze een quitclaim heeft ondertekend, waarin ze toestemming geeft de beelden uit te zenden. Ik begrijp haar wel een klein beetje. Als je denkt goed te kunnen zingen, maar je klinkt als een luchtalarm in de Tweede Wereldoorlog, dan ís dat ook een teleurstelling…

Volgens Jacqueline werd ze door de makers gemanipuleerd, wordt er een verkeerd beeld van haar neergezet en is het publiek opgeroepen om na haar optreden ‘boe’ te roepen. Ze wil de uitzending voorkomen. In De Telegraaf vervolgt Gordon: “Luister, ik druk nooit zomaar iemand weg. Jacqueline zong één regel en toen wist ik genoeg. Ik ga toch niet twee kostbare minuten naar kattengejank luisteren?

Gordon vond Jacqueline erg slecht, stelt hij in de krant. “Het was heel erg slecht. Ik ben nog heel vriendelijk gebleven. Ze zag eruit als een operadiva, maar was niet om aan te gluren. Patricia, Dan en ik hebben dat ook tegen haar gezegd. Dat ze dit haar omgeving niet mag aandoen. Ik vind het diep en diep triest dat zij blijkbaar geen mensen om zich heen heeft die eerlijk tegen haar zijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen