2,1 miljoen kijkers voor All You Need Is Love


De kijkcijfers van woensdag 24 december 2008 (SKO)

All You Need Is Love Kerstspecial (RTL4, 20:31) – Het is geen verrassing dat vanochtend blijkt dat de All You Need Is Love Kerstspecial het best bekeken programma is op Kerstavond. Er keken liefst 2.140.000 kijkers (madl: 31.3%) naar de twee uur durende uitzending op RTL 4. Vorig jaar trok de RTL-show 2,2 miljoen kijkers. Robert ten Brink geniet nog altijd van All You Need. “Het is altijd weer bijzonder welke schrijnende verhalen op je pad komen. Wij proberen daar iets aan te doen.”

All You Need Is Love was verreweg het meest bekeken programma op Kerstavond. Op nummer twee volgt het Journaal, waarna André Rieu met zijn concert in Maastricht de derde positie in de kijkcijfer top-15 bezet. In All You Need maakten veel BN’ers een gastoptreden. “Ik ben altijd een groot fan geweest van All You Need Is Love, dus het is geweldig om onderdeel te zijn van een kerstmedley“, aldus Simone Kleinsma. Wouter Hamel: “Ik ben door Robert ten Brink persoonlijk gevraagd.

Alles Is Kerst (RTL4, 22:38) – Na afloop van All You Need Is Love presenteerde Irene Moors voor het oog van 997.000 kijkers (madl: 17.3%) de muzikale kerstshow Alles Is Kerst. Voor de promotie van de show ging Irene Moors als pin-up op de cover van Televizier. “Het is heel grappig. Je krijgt een leuk tv-programma. Vervolgens belt de RTL-persdienst om te zeggen dat ze je ‘hebben aangeboden’ aan de pers om er pr voor te doen en dat Televizier graag foto’s wil. ‘Oke’, zeg ik dan. Maar toen ik de styliste belde om mijn maat door te geven, begon ze ineens over korsetten. Haha! ‘Weet je het niet?’, vroeg ze. ‘Je moet als pin-up’. En ik maar denken dat het een glamourvol kerstgebeuren zou worden.

3FM Serious Request (NOS, Ned3, 20:29) – Serious Request, een actie van radiozender 3FM en het Rode Kruis, heeft 5,63 miljoen euro opgeleverd. Dat werd woensdagavond bekendgemaakt voor het oog van 804.000 kijkers (madl: 14.5%) op Nederland 3. Dj’s Coen Swijnenberg, Giel Beelen en Paul Rabbering namen vrijdag hun intrek in het Glazen Huis op de Grote Markt in Breda. Het drietal heeft, zonder een hap te eten, zes dagen lang verzoeknummers gedraaid om geld in te zamelen voor vluchtelingenhulp. Vorig jaar werd ruim 5,2 miljoen euro opgehaald voor hulpprojecten van het Rode Kruis. De regering hoestte de helft van dat bedrag op. Dit jaar droeg de overheid 2,5 miljoen euro bij.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen