Emiel Sandtke wil blijven werken voor NCRV

Foto: Kastermans FotografieEmiel Sandtke hoopt dat hij het kinderprogramma Z@pplive mag blijven presenteren voor de NCRV. De acteur heeft de NCRV voor de rechter gedaagd, omdat hij wegens bezuinigingen opeens gedumpt werd. Hij eist 25.000 euro schadevergoeding, maar liever staat hij gewoon weer op de loonstrook van de omroep. “Als het aan mij ligt, ben ik volgende week gewoon weer bij de NCRV“, aldus Sandtke bij Shownieuws. “De samenwerking is eigenlijk altijd uitstekend geweest.

Het verbreken van de samenwerking met Sandtke heeft volgens de NCRV niet alleen met kosten te maken. “Emiel moet nog héél veel leren“, zei NCRV-directeur Gijs van Beuzekom maandag voor de rechter.

Sandtke is teleurgesteld in de directeur, maar niet in zijn collega’s. “De samenwerking is uitstekend, behalve met die hoge baas die er anders over denkt, maar die hoge baas zie ik nooit en daar heb ik gelukkig ook nooit mee te maken. Tot nu ineens, omdat hij toch ineens duidelijk zijn macht wil gebruiken om het anders te doen.”

Donderdag doet de rechter uitspraak in deze zaak.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen