Van der Gijp verwondert zich over geldingsdrang collega’s

René van der Gijp, vaste gast in de tv-show Voetbal International, verwondert zich over de geldingsdrang van enkele collega’s op televisie. Hij noemt Prem Radhakishun als voorbeeld. “Prem die te gast is bij ons en vraagt: ‘Welke camera staat er op mij?’ Ik zit er drie jaar en heb al die tijd niet geweten dat iedereen een eigen camera heeft“, zegt hij bij de VARA. “Gaat die Prem mij uitleggen dat het belangrijk is om altijd vrienden met de cameraman te blijven. Waar haalt-ie die drang vandaan?

Ook Hans Kraay Jr. en Jan Mulder hebben volgens Van der Gijp last van geldingsdrang. “Ik verwonder me zo vaak. Neem Youp van ’t Hek. Hoor ik hem bij De Wereld Draait Door in zijn eerste vijf zinnen twaalf keer het woord ‘ik’ gebruiken. Dat is er dus weer zo een die lijdt aan een ernstige vorm van zelfoverschatting.

Volgens Van der Gijp heeft hijzelf nooit zo de drang gehad om zich te moeten bewijzen. “Ik ben op school nooit uitgelachen. Zag er altijd goed uit. Ben nog nooit van mijn leven één seconde onzeker geweest. Reed op mijn achttiende in een Porsche die zo breed was dat ik in de straat van mijn ouders niet kon keren. In de kleedkamer had ik niet de grootste lul, ook niet de kleinste, maar ik durfde altijd onder de douche te staan. En ik wist: als ik de Pamela Anderson van Dordt in de kroeg zag staan, en ik spande me vijf minuten in, nam ik Pamela mee naar huis.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen