Froukje de Both: ‘Leuk dat Tim Immers team versterkt’

Froukje de Both kijkt uit naar het nieuwe seizoen van TV Makelaar, dat op dinsdag 21 oktober van start gaat. Tim Immers is voor het eerst te zien als nieuwe presentator naast Froukje. “Ik vind het erg leuk dat Tim ons team versterkt. Ik denk dat wij elkaar goed aanvullen in dit programma“, zegt Froukje de Both. Tim Immers: “Ik heb ongelofelijk veel zin in mijn eerste seizoen van TV Makelaar. Het voelt als een logisch vervolg op drie jaar House Vision, wat ik er overigens gewoon bij blijf doen.

Tim Immers: “Het is natuurlijk nooit makkelijk zo’n goed lopend programma over te nemen, maar ik heb veel steun aan mijn nieuwe collega Froukje de Both. Dus op naar een mooi nieuw tv-seizoen.

Het duo bezoekt en bekijkt de komende afleveringen veel verschillende huizen met de intentie een koop of verkoop te realiseren. Froukje: “Ik kijk er heel erg naar uit om alweer mijn derde seizoen TV Makelaar te presenteren. Het blijft interessant om betrokken te zijn bij de aankoop en verkoop van een huis, want dat is toch een emotioneel en bijzonder proces.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen