Producent CCCP boekt succes met nieuw tv-format

Tv-producent CCCP, onder meer bekend van Draadstaal (VPRO) en Look of Love (RTL4), is als het enige Nederlandse productiehuis uitgekozen om in april een format te presenteren tijdens de ‘Fresh Talent Pitch’ op de bekende beurs MIPTV in Cannes. Tijdens de Fresh Talent Pitch worden tien van in totaal 110 ingezonden formats gepresenteerd aan grote inter- nationale tv-bedrijven. CCCP doet mee met ‘Welkom in je lichaam’, een komi- sche panelshow over de werking van het menselijk lichaam.

De Fresh Talent Pitch op 11 april is een eendaags evenement op de MIPTV-beurs, waarbij het gaat om het ontdekken van het nieuwste wereldwijde creatieve talent op format gebied. CCCP behoort met haar format Welkom in je Lichaam tot de tien finalisten. Deze finalisten mogen hun format presenteren aan meer dan driehonderd tv-bedrijven, waaronder BBC Worldwide, CBS Studio’s International en Endemol.

CCCP heeft vertrouwen in de pitch. “Wij willen ons met CCCP verder ontwikkelen tot onderscheidende en creatieve formatontwikkelaar voor (inter)nationale tv-programma’s“, zegt creatief directeur en oprichter Mattias Schut. “Wij zijn een zeer bevlogen, onafhankelijke en creatieve producent in hartje Amsterdam. In deze economisch zware tijden geloven wij meer dan ooit in onderscheid en creativiteit, en de hoogste kwaliteit in productie. Daar zullen we de komende tijd vol op in zetten. De uitverkiezing van ons format in deze pitch is daarbij een echte opsteker.

De MIPTV-beurs vindt van 12 tot 16 april plaats in het Franse Cannes.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen