Nieuwe bovennatuurlijke serie Moonlight bij NET 5

De bovennatuurlijke serie Moonlight is met ingang van zondagavond 12 oktober wekelijks te zien op vrouwenzender NET 5. Mick St. John, gespeeld door acteur Alex O’Loughlin, staat centraal in de se- rie. De 30-jarige Mick is 60 jaar geleden door zijn toenmalige bruid Coraline (Shannyn Sossamon, A Knight’s Tale en Dirt) gebeten en sindsdien leeft hij verder als een vampier. Mick probeert zo goed als mogelijk een normaal leven te leiden, zonder dat iemand achter zijn grote geheim komt.

Als vampier heeft Mick ooit het leven van een klein meisje gered, Beth Turner (Sophia Myles, From Hell, Tristan & Isolde). Vanaf die dag heeft Mick besloten om zijn krachten enkel voor het goede te gebruiken, met behulp van zijn onconventionele mentor Josef Kostan (Jason Dohring, Veronica Mars). Beth is ondertussen uitgegroeid tot een ambitieuze en bekende onderzoeksverslaggeefster in Los Angeles. Wanneer op een dag hun paden weer kruisen, treedt Mick op als Beths persoonlijke beschermer. Hij wordt echter ook verliefd op haar. Bovendien duikt zijn ex-vrouw Coraline weer op.

Moonlight is een serie van producer Joel Silver, die eerder verantwoordelijk was voor onder andere de Matrix en Lethal Weapon-films en de serie Veronica Mars. De serie won een People’s Choice Award voor favoriete nieuwe dramaserie op televisie.

Moonlight is vanaf zondag 12 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op NET 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen