Verborgen Gebreken nieuwe dramaserie bij NET 5

De nieuwe dramaserie van NET 5 heet ‘Verborgen Gebreken’. Het draait hierin om drie vrouwen en twee mannen die samen een dynamisch en goedlopend makelaarskantoor in Amsterdam Zuid runnen. Dat meldt een zegsvrouw van NET 5 vandaag. De vijf hoofdrollen in Verborgen Gebreken worden gespeeld door Jennifer Hoffman, Ricky Koole, Maryam Hassouni, Egbert Jan Weeber en Frederik Brom (foto). De zegsvrouw: “De serie zal in het voorjaar van 2009 te zien zijn bij NET 5.”

De nieuwe NET 5-serie Verborgen Gebreken speelt zich af in het Amsterdamse makelaarswereldje. “Een hippe, spannende wereld waarin je goed geld kunt verdienen“, vertelt de woordvoerder. “Het zit echter ook vol trucs om de mooiste huizen binnen te halen en de hoogste courtage op te strijken. Kortom, hard werken dus en je de kaas niet van het brood laten eten. In Verborgen Gebreken draait alles om vijf jonge makelaars met ieder een heel eigen handelswijze.”

Verborgen Gebreken wordt geproduceerd door het productiebedrijf NL Film & TV, die eerder series maakten als Voetbalvrouwen en Keyzer & De Boer Advocaten en de films Liever Verliefd en Ellis in Glamourland. (Foto: Maarten, Wikipedia)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen