RTL 5-gezicht Nikki Plessen presenteert Can’t Buy Me Love

Nikki Plessen, het nieuwe gezicht van RTL 5, wordt de presentatrice van de nieuwe dagelijkse serie ‘Can’t Buy Me Love’. Hierin gaan twaalf vrijgezellen drie maanden lang een spel spelen in de villa, die eerder bewoond werd door ‘De Gouden Kooi’. Dat laat een woordvoerster van RTL 5 weten. Hoewel er ook prime time wordt gesleuteld, krijgt vooral de vooravond een metamorfose. “De vooravond van maandag tot en met vrijdag is nieuw en bestaat vanaf 19:00 uit Nederlands product.”

Achtereenvolgens staan elke werkdag Wie Is De Chef met Martijn Krabbé, het reality-programma Can’t Buy Me Love met de nieuwe aanwinst Nikkie Plessen (voormalig TMF-presentatrice) en nieuwe afleveringen van Deal Or No Deal met Beau van Erven Dorens geprogrammeerd. “Een Nederlandse vooravond, waar de volgende dag nog flink over kan worden doorgepraat.”

Vanaf donderdag 4 september gaat het ‘veelbelovende’ So You Think You Can Dance bij RTL 5 van start. “De stoere presentatrice/zangeres EliZe presenteert dit wereldwijde succesprogramma waaraan de allerbeste dansers (m/v) van ons land meedoen. Veertien weken lang volgt RTL 5 de meiden en jongens tijdens audities en keiharde trainingssessies, wat uiteindelijk resulteert in acht spectaculaire live shows.

Ook nieuw is Rock Nation, waarin artiestenmanager Edwin Jansen en zijn raadsman Dennis Weenink worden gevolgd in hun zoektocht naar dé nieuwe Nederlandse rockband. “Jansen, de ontdekker van Anouk, Kane en DI-RECT, toont hoe het rauwe proces in zijn werk gaat. Geen grote studio’s met professionele belichting en geluid, maar achteraf kroegjes en keldertjes vormen hun zoekgebied.”

Bridget Maasland is na New York en Het Gooi bij de grootste uitdaging van haar leven beland: moeder worden. “Bridget geeft de kijker in Hoe Word Ik Mama In Amsterdam-Zuid? vanaf het begin van de zwangerschap tot aan de geboorte van haar eerste kind een hilarische kijk in het leven van een superster, die zwanger wordt in het hippe Amsterdam-Zuid.”

De tiende editie van Expeditie Robinson, vanaf zonder 31 augustus, gaat weer helemaal back to basic. De kandidaten moeten niet alleen met niets zien te overleven, in de eerste aflevering worden ze ook nog eens vastgeketend aan elkaar.

Nieuwe afleveringen van de series CSI: Miami, The Inside en Las Vegas staan dit najaar op hun vertrouwde plek bij 5. “Bovendien treft de kijker maar liefst drie avonden per week een topfilm aan. Op woensdag een romantische comedy, op vrijdag een film waarin spanning en sensatie de boventoon voeren en op zaterdag een comedy.”

RTL 5 verbindt zich ook steeds vaker aan de grote muziekevents met Radio 538. “Het Koninginnedagconcert op het Museumplein was het eerste grote succes op dit gebied en komend jaar volgen er meer. Kortom, RTL 5 versterkt dit najaar haar jonge profiel met veel nieuwe en gewaagde programma’s.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen