Koert-Jan de Bruijn en Evelyn Struik naar House Vision

Koert-Jan de Bruijn en Evelyn Struik worden toegevoegd aan het presentatieteam van House Vision op RTL 4. Ook Koert-Jan en Evelyn zullen de hele wereld over reizen op zoek naar de mooiste woningen. Dat verklapte huidige presentator Tim Immers op Radio 538. Tim Immers is enthousiast over zijn nieuwe collega’s. “Ik heb er allemaal leuke collega’s bijgekregen“, vertelt hij. “Ik ga Quinty Trustfull wel missen, maar ze heeft het hartstikke druk en doet allemaal leuke dingen.

Tim Immers presenteerde House Vision de afgelopen seizoenen met Stella Gommans en Quinty Trustfull. Koert-Jan (GTST, Bestemming Nederland) en Evelyn Struik (Musicworld, Tuinmagazine) zijn de nieuwe gezichten. Tim Immers: “Het is jammer, want ik deed natuurlijk altijd House Vision met Quinty. Maar het belooft weer een mooi seizoen te worden. Ik heb er erg veel zin in.

House Vision vindt Tim Immers nog altijd erg leuk om te doen. “Ik doe het voor het derde jaar. Daarvoor deed ik het reisprogramma Boarding Now. Het is fantastisch om programma’s over reizen te maken. Het wordt wel even doorpoten, want het loopt allemaal door elkaar heen. We beginnen in augustus met TV Makelaar en dan in september 26 afleveringen van House Vision erbij.

Ook kijkt hij uit naar TV Makelaar. “Je wordt er uiteindelijk voor gevraagd. Ik had al eens aangegeven dat ik het een erg leuk programma vond. Ik doe natuurlijk House Vision al een aantal jaar. Alles wat met huizen te maken heeft, vind ik erg interessant. Het is altijd leuk om te zien hoe andere mensen wonen. Vinden we allemaal leuk, ook als je kijkt naar de kijkcijfers. Nederland smult van bij mensen binnenkijken en verbeteren van huizen. Ik was erg vereerd.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen