Bartho Braat boos om vertrek GTST-collega Comvalius

GTST-coryfee Bartho Braat is boos om het vertrek van zijn collega Chris Comvalius. Hij vindt het een onterechte beslissing van de makers van Goede Tijden Slechte Tijden. Dat liet Bartho Braat vrijdagavond voor de camera’s van Shownieuws weten. Chris Comvalius vertelde deze week op AT5 dat ze moet vertrekken, omdat de makers de serie willen verjongen en ook omdat ze niet genoeg verankerd zou zijn in de soap. Bartho Braat is boos op de makers: “Het is een onzinredenering.

Bartho Braat kan niet geloven dat de donkere Chris Comvalius het veld moet ruimen. “Ik denk dat de makers hiermee gewoon een vergissing begaan. De verklaring die gegeven is, is dat RTL de serie wil verjongen. De kijkcijfers lopen terug. Dat is dit voorjaar ineens aan de orde gekomen. Maar de kijkcijfers lopen in het voorjaar altijd terug.”

Dat het karakter van Chris Comvalius niet genoeg verankerd zou zijn in de serie, vindt Bartho Braat een slechte reden. “Als je als schrijvers een personage niet verankert in de serie, dan ben je niet verankerd in de serie. En als je dat als reden zegt waarom ze wegmoet… Het is een onzinredenering.

Bartho Braat vreest niet voor zijn eigen baan. “Ik ben in vaste dienst, dus het wordt een beetje lastig om mij te ontslaan. Dat kost geld.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen