Kee Huidekoper presentatrice van Veronica’s Trick & Treat

Kee Huidekoper, de winnares van het RTL 4-programma Ik Wil In GTST (foto), wordt vanaf dinsdag 15 juli te zien als presentatrice van het programma Trick & Treat op Veronica. Dat meldt Veronica vandaag. In Trick & Treat neemt ze samen met een groep acteurs de winnaars van de weekloterij Dayzers in de maling. Wanneer de grap op zijn hoogtepunt is, is Kee de persoon die de ‘slachtoffers’ vertelt dat ze voor de gek zijn gehouden én dat ze een geldbedrag hebben gewonnen.

Kee is bekend als winnares van de Ik Wil In GTST- wedstrijd van begin dit jaar. Hierin werd ze uit ruim 2000 mensen gekozen om tijdelijk een rol te spelen in deze soap. “Na ruim twaalf weken Vera van Es te hebben gespeeld in de soap Goede Tijden Slechte Tijden, heeft Kee Huidekoper deze langstlopende Nederlandse soap verlaten en is zij nu te zien bij Veronica“, aldus een woordvoerder van Veronica.

De 26-jarige Kee, die in Trick & Treat ook wel Daisy wordt genoemd, vertelt aan het begin van iedere aflevering hoe het speciale candid-team iemand in de maling gaat nemen. Wanneer de Dayzers-prijswinnaar ten einde raad is en niet meer weet wat te doen, komt Daisy met de geldcheque, die kan oplopen tot 100.000 euro, tevoorschijn.

Trick & Treat is elke werkdag om 19.00 uur te zien bij Veronica.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen