Hans Kraay jr. en Johan Derksen ruzieën op RTL 7

Voetbaldeskundigen Hans Kraay jr. en Johan Derksen kregen het maandag- avond flink met elkaar aan de stok in de talkshow Voetbal International op RTL 7. Volgens Derksen maakte Kraay jr. zich schuldig aan ‘machogebral’. “Volgens mij heb jij de laatste weken alleen maar irritatie, want alles wat ik zeg – of het nou serieus is of niet – je zit me altijd aan te kijken alsof je denkt: klootzak, donderstraal op bij deze tafel! Dan moet je dat zeggen. Dat achterlijke gedoe altijd!“, riep Kraay jr. boos.

Later in de uitzending gaf Kraay jr. aan dat Johan Derksen teveel aandacht besteedt aan het privéleven van voetballer Wesley Sneijder, bijvoorbeeld over zijn autokeuze of vriendin Yolanthe Cabau van Kasbergen. Derksen: “Als ik hier aan tafel de grijze muis uithang en algemeenheden over tafel gooi, dan ben jij je schnabbeltje meteen kwijt, want dan heffen ze het programma op. We zitten hier toch gewoon vrijuit te praten alsof we in een bruin café aan de stamtafel zitten en nu ga jij de ethicus uithangen dat we bepaalde dingen niet mogen doen. Je gooit de meest gore onzin over tafel.”

Kraay jr.: “Het is echt ongelooflijk dat je dit weer durft te zeggen. De meest gore onzin? Ik heb hier nog geen goor woord gebruikt!”

Fragmenten uit de uitzending:

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen