Antwoorden blijven uit in Veronica-serie Surface

Veronica brengt vanavond de nieuwe mysterieuze serie Surface op televisie. In deze 15-delige serie wordt op verschil- lende plaatsen in de wereld nieuw leven onder de zeespiegel ontdekt. Veronica omschrijft de serie als een ‘spannend onderzees avontuur’. Surface ging in 2005 van start op het Amerikaanse televisienetwerk NBC. Vanwege lage kijkcijfers is er nooit een tweede seizoen gemaakt, waardoor Surface eindigt met een cliffhanger en de uitkomst van het plot onbekend blijft.

Wetenschapper Aleksander Cirko is in dienst van de regering en doet er in Surface alles aan om geen ruchtbaarheid te geven aan deze waarnemingen. Oceanografe Laura Daughtery, een alleenstaande moeder uit Californië vertrouwt het niet en gaat met ooggetuige Richard Connelly op onderzoek uit om erachter te komen of er een monster in zee schuilt die de mensheid in gevaar kan brengen. De ontmoeting met het schepsel laat ook tiener Miles Barnett niet los en alle vier de personages zien in dat de verschijning hun leven steeds meer gaat beïnvloeden.

Laura Daughtery wordt gespeeld door Lake Bell die bekend is van Boston Legal. Jay R. Ferguson vertolkt de rol van Richard Connelly en was eerder te zien in Judging Amy. Carter Jenkins speelt de tiener Miles Barnett en won in deze rol een Young Artist Award voor beste mannelijke hoofdrol. De rol van Aleksander Cirko is in handen van Rade Serbedzija. Hij is o.a.bekend van de films Mission Impossible 2 en Snatch. Surface is van de makers van Murder Investigation, Cold Case en Angel.

Surface gaat vanavond 2 juni om 22.25 uur van start bij Veronica.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen