Marit van Bohemen en Yes-R in eerste De Leukste Jaren

Foto: KROPresentatrice Anita Witzier en teamcap- tains Ernst Daniël Smid en Marlayne Sahupala ontvangen zaterdagavond in de eerste ‘De Leukste Jaren’ onder meer Marit van Bohemen en Yes-R. Dat heeft de KRO dinsdag bekendgemaakt. In De Leukste Jaren staan opvallende gebeurtenissen, liedjes en gadgets uit de jaren 60, 70, 80 en 90 centraal. Het programma wordt vanaf zaterdag 16 januari vier weken lang uitgezonden op Nederland 1 in plaats van de tv-show van Paul de Leeuw.

In de eerste aflevering van de familieshow De Leukste Jaren neemt het jaren 70 team onder leiding van de vaste teamcaptain Ernst Daniël Smid het op tegen het jaren 90 team dat vertegenwoordigd wordt door Marlayne Sahupala. Beide teams proberen in een reeks vrolijke krachtmetingen het predikaat ‘De leukste jaren’ voor hun tienjarenperiode te veroveren.

Ernst Daniel Smid ontvangt in zijn team Ewout Genemans, Joris Linssen en Sara Kroos. Marlayne Sahupala wordt versterkt door haar teamleden Koert-Jan de Bruijn, Marit van Bohemen en Yes-R.

In de tweede aflevering van de Leukste Jaren op 23 januari nemen de jaren 60 het op tegen de jaren 80. Uiteindelijk moet blijken welk decennium het leukste was.

De Leukste Jaren is zaterdag om 20.30 uur te zien op Nederland 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen