Myrna Goossen en RTL Nederland uit elkaar

RTL 4 stopt vanwege lage kijkcijfers met het door Myrna Goossen gepresenteer- de middagprogramma Aperitivo. Vanmiddag is de laatste uitzending van het gesponsorde magazine over eten en lifestyle. Dat hebben Myrna Goossen en RTL bevestigd. “De komende zomer gaan we op zoek naar een leuk nieuw middagprogramma voor het nieuwe tv- seizoen“, aldus een zegsvrouw van RTL. Goossen: “Door het vertrek van The Bold and the Beautiful had ik de helft van het aantal kijkers over.

Myrna Goossen vertelt dat de kijkcijfers van Aperitivo in het begin nog goed waren. “Twee jaar geleden had ik 600.000 kijkers. Dat is veel als je om 17:00 uitzendt. Toen is er een wisseling van de wacht geweest wat betreft The Bold and the Beautiful. Dat is naar SBS 6 gegaan. Vervolgens ben ik een half uur eerder gezet, met The Bold and the Beautiful tegenover me. En toen had ik de helft over qua kijkers. Dat is triest.”

De presentatrice moet volgens RTL 4 op zoek naar een nieuwe baan. “Zij werkt op projectbasis. Met het stoppen van Aperitivo loopt ook haar contract met RTL af. Op dit moment hebben we geen nieuw programma voor haar.

Het gerucht gaat dat Myrna naar de AVRO gaat. “Ik heb één aanbieding op tafel leggen inmiddels“, is het enige wat de presentatrice kwijt wil.

Woensdagmiddag keken iets meer dan 150 duizend mensen naar Aperitivo.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen