Popstars-finalisten zingen met bekende artiesten

Het SBS-programma Popstars staat op 1 januari 2010 in het teken van duetten met bekende Nederlandstalige artiesten. In deze speciale uitzending, die al eerder is opgenomen, gaan de acht overgeble- ven kandidaten ieder in duet met een bekende artiest. Zo zal kandidaat Dewi worden herenigd met haar voormalig Idols-collega Jamai. De andere bekende artiesten die meewerken aan de show zijn Belle Perez, Brigitte Heitzer, Freek Bartels, Glennis Grace, Jim Bakkum, Hind en Thomas Berge.

Dewi zal met Jamai het nummer I Just Can’t Stop Loving You van de dit jaar overleden Michael Jackson ten gehore brengen, kandidaat Wesley en Hind zingen het duet ‘Lopen op het water’, Kristel zingt samen met Thomas Berge, Joshua met Soundmixshow-winnares Glennis Grace, Bart met Brigitte Heitzet, Kim met Freek Bartels, Charlotte met Jim Bakkum en Robin met Belle Perez.

De Popstars-finalisten openen de show gepast met de hit ‘Happy New Year’ van de Zweedse popgroep ABBA. Popstars is op 1 januari om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen