SLAM!FM ziet 2010 met vertrouwen tegemoet

SLAM!FM ziet het nieuwe radiojaar 2010 met vertrouwen tegemoet. De zender boekte in de periode oktober-november een marktaandeel van 2,1 procent, 0,3 procent hoger dan in september-oktober. “SLAM!FM weet als geen ander jong Nederland te bereiken en te boeien. Dit doen we met een uniek dj team en een ijzersterke programmering. Op dezelfde koers varen we verder en streven we naar nog meer luisteraars!“, zegt SLAM- directeur Jacqueline Bierhorst dinsdag in een reactie.

Met een groei van ruim 47.000 luisteraars per week ten opzichte van de vorige meting komt SLAM!FM op een ‘all time high’ weekbereik van 1.248.000 luisteraars. “Winst op het marktaandeel in de doelgroepen 13-19, 16-24 en 20-34 jarigen én een stijging in de doorluistertijd op alle doelgroepen ten aanzien van de meting september-oktober 2009, bewijst dat SLAM!FM razend populair is onder jong Nederland.

Bierhorst kijkt uit naar de toekomst. “Voor ons ligt een nieuw jaar, een uitdagend radiojaar, de continuering van onze succesvolle evenementen, voortzetting van onze partnerships en een verdere uitbouw van SLAM!TV, online en mobiele activiteiten.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen