Yolanthe verliet BNN voor TROS: ‘Ik wil groeien’

Yolanthe Cabau van Kasbergen ging van BNN naar de TROS. Bij de ‘grootste familie van Nederland’ presenteert ze vanaf vanavond de nieuwe amusement- show Twinzz. Yolanthe kijkt met een goed gevoel terug op haar overstap. “In het andere geval zou ik dit seizoen Try before you die, URBNN en het nieuwe Crazy 88 hebben gedaan“, vertelt de 23- jarige Yolanthe in Televizier. “Allemaal heel leuk, maar ik ben steeds onderdeel van een groter geheel. Ik wilde me heel graag meer ontwikkelen.

De overstap naar de TROS heeft volgens Yolanthe niets te maken met haar vriend Jan Smit. “Sommige mensen denken dat het allemaal met Jan te maken heeft: ze willen zeker vaker bij elkaar zijn, of hij heeft het voor haar geregeld of haar overgehaald, maar nee hoor. We werken nu wel bij dezelfde omroep, maar wel in een andere studio. Jan heeft me advies gegeven, maar uiteindelijk heb ik alles zelf besloten.

Yolanthe mocht Twinzz er van BNN niet naast doen. “Ik had een contract bij BNN, maar de TROS vond het leuk als ik hun nieuwe programma Twinzz zou presenteren. BNN wilde me exclusief hebben, dus kon ik het er niet naast doen.

Dit seizoen zou Yolanthe bij BNN Try Before You Die, URBNN en Crazy 88 gedaan hebben. Nu doet ze alleen Twinzz. “Ik was bij BNN steeds onderdeel van een groter geheel. En ik wil me heel graag verder ontwikkelen, leren en natuurlijk groeien in mijn carrière. Toen gaf de TROS me de kans om mooie shows in mijn eentje te presen- teren.” Daar voegt de jonge presentatrice aan toe: “Ja, dan ben je gek als je nee zegt!

Yolanthe presenteert vanavond op Nederland 1 de eerste aflevering van Twinzz, een zoektocht naar de band bestaande uit drie eeneiige tweelingen. Voor de eerste auditiedag komen alle potentiële Twinzz samen om te worden beoordeeld door producer Ferdi Bolland, zangcoach Lisa Boray en choreograaf Gerald van Windt.

Presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen probeert er deze dag achter te komen wat de tweelingen beweegt om mee te doen aan deze bijzondere talentenjacht. “Aan het eind van deze spannende en hectische dag, en na uitvoerig juryberaad, komen alle tweelingen samen in het theater. Hier krijgen zij te horen welke veertig tweelingen doorgaan naar de volgende auditieronde die donderdag 20 maart op tv te zien is.”

Twinzz is vanavond om 20.30 uur te zien bij de TROS op Nederland 1.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen