Patricia Paay in jury Holland’s Got Talent

Patricia Paay is één van de juryleden in het nieuwe programma Holland’s Got Talent op SBS 6. Samen met voorzitter Henkjan Smits en een nader bekend te maken derde jurylid zal zij de kandidaten aan de talentenshow van kritiek voorzien. Dat heeft SBS 6 vandaag laten weten. Gerard Joling presenteert in april de eerste uitzending. “Holland’s Got Talent biedt hét podium aan iedereen die denkt met zijn of haar talent het Nederlandse publiek te kunnen vermaken“, legt een woordvoerder uit.

Holland’s Got Talent is volgens SBS 6 “de grootste talentenjacht ooit in Nederland gehouden.” Iedereen die denkt een talent te hebben, kan dat komen bewijzen op het podium van Holland’s Got Talent. “Goochelaars, dansers, acrobaten, zangers, jongleurs, illusionisten, komieken, buiksprekers, kortom iedereen die denkt in de voetsporen van Paul Potts (winnaar Britain’s Got Talent) te kunnen treden, is welkom in deze amusementshow op SBS 6“, laat de woordvoerder weten.

Holland’s Got Talent is geheel gebaseerd op het internationale hitformat dat eerder in onder andere Amerika en Groot-Brittannië te zien was. Paul Potts was de winnaar van de Britse variant. In de ex-telefoonverkoper bleek een groot operazanger verscholen te zitten die zowel de jury als de kijkers in tranen achterliet.

De nieuwe amusementshow Holland’s Got Talent is vanaf april wekelijks te zien op SBS 6 en wordt gepresenteerd door de populaire Gerard Joling.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen