Anita Witzier: ‘Ik Hou Van Holland ook niet nieuw’

Foto: Roland J. ReindersAnita Witzier trekt zich niet veel aan van de kritiek dat haar nieuwe zaterdagshow De Leukste Jaren wel heel erg lijkt op het programma Ik Hou Van Holland van RTL 4. Volgens Witzier is Ik Hou Van Holland ook niet heel origineel. “Ik Hou Van Holland lijkt ook op alles wat we al kennen; is ook een verzameling van. Daar doet toch ook niemand moeilijk over?“, zegt Witzier in Shownieuws. “Ik vind dat je pas kritiek mag hebben als wij zouden zeggen: ‘We komen nu met iets volslagen nieuws!’

Witzier vindt de kritiek onterecht, temeer omdat de KRO ook niet pretendeert met een heel nieuw soort show te komen. “Natuurlijk zijn het allemaal onderdelen van wat we allemaal al kennen. Ja. Nou en?“, zegt Witzier geïrriteerd.

Hoeveel docusoaps zijn er niet? Hoeveel kookprogramma’s zijn er niet? Hoeveel huis-, tuin- en keukenprogramma’s zijn er niet?

De Leukste Jaren is vanaf 16 januari 2010 vier zaterdagen lang te zien op Nederland 1. In het programma komen allerlei gebeurtenissen en liedjes uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90 voorbij. Iedere aflevering strijden twee teams tegen elkaar, waarna het publiek bepaalt welk decennium het predikaat ‘de leukste jaren’ verdient.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen