‘MisdaadNet beste digitale zender 2009’

MisdaadNet heeft met bijna tien procent van de stemmen de verkiezing voor beste digitale zender 2009 gewonnen. TV Oranje en Family7 werden tweede en derde in deze door televisiegids Totaal TV georganiseerde verkiezing. Piet Römer, bekend van Baantjer, nam de award namens MisdaadNet in ontvangst. Tijdens de uitreiking bekende Römer dat hij niet bij elke Baantjer meer weet wie de dader is. “Tijdens zo’n aflevering kan ik mooi naar mezelf kijken hoe ik de zaak oplos!“, vertelt hij.

TV Oranje, vorig jaar de beste digitale zender, werd tweede bij de verkiezing. “Nu we onze ’tegenstander’ kennen, halen we volgend jaar alles uit de kast om deze te verslaan“, reageerde de commerciële zender met Nederlandse en Vlaamse muziek. Als derde kwam Family7 uit de bus, de zender die zich met haar programmering op de christelijke gemeenschap richt.

MisdaadNet is een digitaal themakanaal dat 24 uur per dag misdaaddrama uitzendt, zoals Baantjer, Spangen, Spoorloos Verdwenen en Grijpstra en de Gier. De zender werd op 1 juli 2008 gelanceerd bij Ziggo. Tegenwoordig is de zender ook te vinden in het digitale pakket van CaiWay.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen