Tel Sell failliet verklaard

Het thuiswinkelbedrijf TelSell is failliet verklaard. Ook verkoopkanaal LiveShop is bankroet. Dat heeft een zegsman van de rechtbank in Lelystad woensdag gezegd. De openbare verkoop van de boedel van Tel Sell die gepland stond voor donderdag is afgelast, liet curator Hylke Brandsma weten. De openbare verkoop zou plaatsvinden op last van de Belastingdienst, een van de schuldeis- ers. De Consumentenbond waarschuw- de dinsdag om geen aanbetaling meer bij Tel Sell te doen.

Mensen die recentelijk iets besteld en betaald hebben bij de tv-shop Tel Sell, moeten meteen via de bank hun betaalopdracht terugdraaien. Dit kan tot dertig dagen na de boekingsdatum. Dit advies gaf de Consumentenbond dinsdag. Op de redactie van Radar regende het gisteren telefoontjes van ongeruste klanten.

Hoewel de Amerikaanse tv-spotjes anders doen vermoeden, is Tel Sell een volledig Nederlands bedrijf dat in 1993 van start ging. Uit de bij de Kamer van Koophandel gedeponeerde stukken blijkt dat Tel Sell in 2004 en 2005 verlies leed.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen