Alberto Stegeman met juridisch programma op SBS 6

In het nieuwe SBS 6-programma Da’s je goed recht gaat Alberto Stegeman op zoek naar de oplossing voor juridische conflicten. Dat meldt de televisiezender vandaag. Veel Nederlandse particulieren en ondernemers hebben geschillen lopen waar ze zelf niet uitkomen met de tegenpartij. “In Da’s je goed recht worden elke week diverse cases behandeld waarin aan de orde komt welke rechten mensen nou eigenlijk hebben“, legt een woordvoerder van SBS 6 uit. De eerste uitzending is in februari.

In Da’s je goed recht komen per aflevering een aantal cases uit de praktijk aan de orde. Alberto Stegeman gaat met de mensen die een conflict hebben in gesprek, op zoek naar een oplossing. Vervolgens leggen gespecialiseerde juristen van de juridische dienstverlener DAS uit welke rechten de mensen in kwestie hebben.

In de eerste aflevering van Da’s je goed recht wordt er aandacht besteed aan de volgende zaken: Wat te doen als je ineens een coffeeshop naast je huis krijgt en de waarde van je woning daardoor enorm daalt. Of wat als je al jaren ruzie hebt om een invalide parkeerplek omdat de gemeente meer waarde hecht aan een extra laden- en lossenplek? En wat zijn je rechten nog als je het slachtoffer bent van een medische misser of de aannemer tilt je voor tonnen op?

Da’s je goed recht wordt geproduceerd door Endemol LAB in samenwerking met DAS en is vanaf zondag 3 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen