RTL 4: ‘Van Speijk verrijkt de zondagavond’

Het tweede seizoen Van Speijk wordt met ingang van vanavond wekelijks her- haald na het goed bekeken topvoetbal op RTL 4. De televisiezender spreekt over een “verrijking” aan de “toch al goed bekeken” zondagavond. De politieserie Van Speijk speelt zich af in de Amster- damse multiculturele volkswijk De Baarsjes. Hier proberen de agenten van bureau Van Speijk de rust te bewaren in hun broeierige buurt, waar het kleinste vonkje de onderhuidse spanningen al kan doen exploderen.

Het team van Van Speijk bestaat uit twaalf politieagenten, allen even kleurrijk en multicultureel als hun wijk. Ze hebben uiteenlopende karakters, verschillende achtergronden en elk hun eigen problemen. Wat hen bindt, is hun gedrevenheid om de orde en de veiligheid te handhaven in De Baarsjes.

Het tweede seizoen van de politie bracht de Tien-kijker vorig jaar al een wekelijkse portie misdaad van Nederlandse bodem. Nu zijn opnieuw de belevenissen van vertrouwde politiegezichten zoals hoofdinspecteur Arend van der Voort (Bart Oomen), inspecteur Evert Beukering (Peter Faber) en agenten Jeroen van Veen (Johnny de Mol), Sylvester Daals (Tygo Gernandt), Tina Zonderland (Loes Haverkort) en Helga Kuiper (Rian Gerritsen) te zien, maar dan op haar nieuwe plek bij RTL 4.

Van Speijk wordt vanavond om 20.30 uur uitgezonden op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen